Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

26. 05. 2021. 12:34   >>  12:36 3

"IGRA"

Nova pjesma i spot Andree Demirović

Andrea Demirović publici predstavlja pjesmu “Igra”, koju autorski potpisuje Bojan Jovović. Spot je sniman po scenariju i režiji Zorana Markovića Zonja.

“U vremenu kada je imperativ preživjeti, i fizički i ekonomski, osjetila sam potrebu da intezivnije radim ono što najbolje znam – da pjevam. Tako da je ’Igra’ nastala gotovo iz prkosa epidemiološkoj situaciji, u velikoj želji da razmišljamo o ljubavi i nekim ljepšim stvarima”, kaže Andrea o svom novom muzičkom projektu.

Direktor fotografije spota “Igra” je Miodrag Marković, a montirao ga je Đuro Mihaljević.

“Bojan Jovović je napravio jednu laganu, mračnu, vrlo intimnu stvar, bez klasične strukture strofa refren, i uz atraktivan spot koji je Zonjo osmislio, mislim da može zainteresovati one koji vole moderan zvuk”,dodaje Andrea.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније