Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Б.Ч.Ј. [ RTS ]

21. 09. 2022. 09:56 >> 10:01

PROSLAVA MOĆI MUZIKE

Elton Džon će nastupiti u Bijeloj kući

Popularni britanski pop muzičar Elton Džon, kako se navodi u saopštenju, nastupiće 23. septembra u Bijeloj kući.

Na južnom dijelu travnjaka Bijele kuće biće podignut veliki šator namijenjen najavljenom događaju. Pozvano je oko 2.000 gostiju, a koncertu će prisustvovati „oni koji svakodnevno stvaraju istoriju", a među njima će biti medicinari, prosvetari, studenti, aktivisti za prava Lgbt zajednice....

Bijela kuća će ugostiti britanskog muzičara Eltona Džona, koji će održati koncert kako bi „proslavio ujedinjujuću i obnavljajuću moć muzike", saopštila je američka administracija.

Američki predsjednik Džozef Bajden i njegova supruga Džil, pozdraviće britansku muzičku pop legendu. Najavljeno je da će Bajden i njegova supruga održati govor.

Elton Džon je proslavio 75. rođendan, a poznat je po hitovima „Goodbye Yellow Brick Road", „Your Song", „Rocket Man" i „Can You Feel The Love Tonight". Posvećen je borbi protiv side, a deklariše se kao homoseksualac.

Elton Džon nastupiće u Bijeloj kući na večeri pod nazivom "A Night When Hope and History Rhyme", u saradnji sa "A&E Networks and The History Channel".

Kako navode zvaničnici, koncert će biti emitovan na nekoliko televizijskih stanica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније