Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ A.B. ]

01. 06. 2023. 17:53 >> 18:24

ROK BEND NAJAVIO KONCERT U CRNOJ GORI

Bora Čorba dolazi u Plužine

Koncert popularnog rok benda Riblja Čorba najavljen je za 19. avgust u Plužinama.

Čuveni Bora Čorba objavio je na društvenim mrežama da će njegov bend nastupiti na "North outdoor fest-u" koji se odvija u sklopu manifestacije Pivska priča.

"Plužine, divno planinsko mjesto, pet sati vožnje od Beograda, blizu Podgorice, još bliže Nikšiću. Katuni za odmor, amfiteatar u centru, biće pravo uživanje. Obišli smo cio svijet, a prvi put sviramo u Plužinama", poručuju iz beogradskog rok benda.

Manifestacija "Pivska priča", podsjetimo, održaće se u organizaciji opštine Plužine i Parka prirode Piva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније