Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

22. 03. 2013. 09:49 >> 09:51

SEROTONIN

Niggor objavio novu pjesmu

Novi singl "Serotonin", crnogorskog muzičara Igora Lazića Niggora premijerno emitovan na Radio Kotoru.

"U vašem studiju nastali su prvi demo-snimci grupe Monteniggers i čast mi je i zadovoljstvo da baš vi prvi pustite moj novi singl. Na kraju krajeva, i ja sam Kotoranin, pa želim da moju novu pjesmu čuju najprije u mom gradu. Trudio sam se da liči na zvuk koji smo nekada imali Nebo i ja, a vratio sam se aktivnije muzici na insistiranje brojnih prijatelja i poštovalaca Monteniggersa” - rekao je Radio Kotoru Igor Lazić Niggor.

Singl “Serotonin” radio je u svom studiju, najviše uz podršku Milana Dapčevića. “Ništa od velike ekipe, htio sam da ova stvar bude više moja. Godinama mi govore da objavim nešto svoje, pjesmu, album, a ja ljudima pojašnjavam da čekam inspiraciju i pravi trenutak. Mislim da je to upravo ovaj” - kazao je Niggor.

Singl možete preslušati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније