Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Beta; B.V.

06. 04. 2018. 19:48 >> 19:42

NOVI PROCES

Rumun ponovo sudu dokazuje da živ

Rumun Konstantin Reliu, koji nije uspio da ubedi sud da je živ pošto ga je supruga proglasila mrtvim, pokrenuo je novi proces da poništi svoju smrtovnicu.

 

Reliu je u petak rekao da je podnio žalbu za poništavanje smrtovnice izdate 2013. On je takođe podnio tužbu za povraćaj sredstava od svoje supruge Iane Konstantin.

Sud u Rumuniji sredinom marta odbacio je njegovu tvrdnju da je živ, pošto je zvanično proglašen mrtvim. Portparolka suda je rekla da je 63-godišnji Reliu izgubio proces u gradu Vasluju na sjeveroistoku zemlje pošto je zakasnio sa žalbom.

"Pošto je moj slučaj izašao u javnost, advokat mi je ponudio besplatnu pomoć s tim sučajem pošto nemam novac", rekao je Reliu za Asošiejted pres.

Reliu je otišao u Tursku da radi 1992. posle čega je izgubio kontakt s porodicom. Njegova supruga, pošto nije čula nikakve vijesti o njemu, dobila je smrtovnicu 2016. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније