Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ M.L.B. ]

07. 06. 2022. 22:38 >> 22:37

PRVI ROĐENDAN

Hari i Megan objavili fotografiju male Lilibet Dajane

Megan Markl i princ Hari, na prvi rođendan kćerke Lilibet Dajane, objavili su njenu fotografiju. Slavlje je upriličeno u jednom od kraljevskih vrtova tokom obelježavanja kraljičinog jubileja.

Povodom prvog rođendana, mala princeza je pozirala u plavoj haljinici sa bijelom mašnom u kosi.

Ta objavljena fotografija, inače, tek je druga zvanična fotografija Lilibet Dajane, od kada su 23. decembra vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili božićnu čestitiku.

Hari i Megan su proslavu za Lilibet pripredili na imanju Vindzor, a fotografiju slavljenice snimio je fotograf i prijatelj para Misan Hariman, koji je bio na rođendanskoj zabavi. „Bila je to mala, intimna proslava", prenijeli su predstavnici princa Harija i Megan.

Rođendansku tortu napravila je Kler Ptak, majstor za slatkiše, koja je bila zadužena i za svadbenu tortu vojvode i vojvotkinje.

Lilibet su putem društvenih mreža rođendan čestitali članovi kraljevske porodice. Rođendanske poruke stigle su i sa znaničnih Tviter naloga britanske kraljice, princa Čarlsa i princa Vilijama.

Hari i Megan su bili „dirnuti bezbrojnim rođendanskim željama za njihovu kćerku" i „začuđeni" kada su saznali da su ljudi širom svijeta dali donacije u njenu čast u vrijednosti od više od 100.000 dolara Svjetskoj centralnoj kuhinji, koja obezbjeđuje obroke siromašnima, kao odgovor na humanitarne, klimatske i društvene krize, najskorije u Ukrajini.

Hari i Megan doputovali su u London na proslavu kraljičinog platinastog jubileja.

Bilo je to njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u Velikoj Britaniji otkako su prije dvije godine napustili službene dužnosti i preselili se u Los Anđeles, a za to vrijeme njihov odnos s drugim članovima kraljevske porodice može se okarakterisati kao - napet.

Kraljica Elizabeta nije upoznala svoju praunuku prije putovanja, a iz Bakingemske palate nisu komentarisali novinske izvještaje o tome da su se sada konačno upoznale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније