Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

Index.hr

12. 01. 2023. 21:52 >> 21:48

OBRATITE PAŽNjU

Ovi simptomi ukazuju na to da ne podnosite pivo

Ako volite da pijete pivo i uživate u njegovom ukusu, ali nakon određene količine osjećate vrtoglavicu, nadutost ili čudan bol u stomaku, to ne mora da znači da ste popili previše. Iako pivo ima nutritivnu vrijednost, njegov sastav i struktura ne odgovaraju svima i mogu biti nepodnošljivi za probavni sistem.

Kada popijete normalnu količinu piva, a osJetite ove simptome, vjerovatno ste intolerantni na ječam, hmelj ili kvasac, prenosi Index.

Ako osjetite nadutost kad popijete pivo, a često dobijete i dijareju, jasno je da vaše tijelo ne podnosi popularno piće i ne leži vam njegov sastav.

Uglavnom, ako se hranite zdravo i nemate drugih problema vezanih za probavni sistem, a nakon ispijanja piva osjećate neugodne simptome, onda je gotovo sigurno riječ o intoleranciji na pivo i njegov sastav.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније