Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 10. 2019. 18:45   >>  18:43 2

ZVANIČNO

Švajnštajger završio karijeru

Legendarni vezista Bajerna i Njemačke Bastijan Švajnštajger objavio je kraj igračke karijere.

Švajnštajger (35) je odigrao 500 utakmica za Bajern Minhen i osvojio osam šampionskih titula u Bundesligi, sedam trofeja u Kupu i Ligu šampiona 2013. godine.

On je 2015. godine prešao u Mančester junajted, sa kojim je osvojio Liga kup i FA kup, prije nego što je 2017. godine potpisao za Čikago fajer.

"Dragi navijači, došlo je vrijeme da završim karijeru na koju sam ponosan. Hvala svim klubovima za koje sam igrao, hvala njemačkoj reprezentaciji. Naravno, hvala mojoj supruzi Ani Ivanović i porodici na podršci. Fudbal će mi sigurno nedostajati, ali okrećem se narednim izazovima koji me očekuju", napisao je Švajnštajger.

Čikago Fajr je prije dva dana završio sezonu u MLS kigi pobjedom nad Orlandom 5:2.

Švajnštajger je bio na krovu svijeta sa Njemačkom 2014.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније