Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

11. 03. 2022. 16:10 >> 16:12
1

ZAMRZNUO UGOVOR

Hakšabanović napustio Rubin

Crnogrski reprezentativac Sead Hakšabanović napustio je Rubin, pošto je iskoristio odluku FIFA i Međunarodnog sindikata fudbalera (FIFPRO) da igrači mogu da raskinu ugovor sa ruskim klubovima.

On je zamrznuo svoj ugovor, a postoji mogućnost da se vrati poslije 30. juna, ako se situacija stabilizuje.

"Prvo želim da dođem kući kod porodice. To mi je najvažnije. I da se psihički odmorim nekoliko dana. To mi je potrebno, a ja sam potreban porodici. Vrijeme će pokazati šta donosi budućnost", kazao je Hakšabanović koji se sprema na put u Švedsku.

On sada može da pređe u drugi klub bez obeštećenja.

"Nisam zatvorio vrata, fudbal me naučio da to nikada ne treba raditi. Švedska liga je takmičenje u kome sam odrastao, koje je imalo važan uticaj na moj razvoj i koje me napravilo igračem kakav sam sada. Vrlo brzo ću odlučiti, možda naredne sedmice. Neću imati mnogo vremena za odmor, jer slijede i utakmice reprezentacija ", kazao je Hakšabanović.

U Rusiji su ostali naš trener Miodrag Božović, te njegovi saradnici Saša Petrović i Vesko Stešević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније