Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

25. 04. 2024. 17:24 >> 17:27

"PLAVI" POD IMPERATIVOM

Brnović: Meč sa Sutjeskom dolazi u teškom momentu, ali samo nas pobjeda interesuje

Trener Budućnosti Ivan Brnović kazao je da derbi sa Sutjeskom (subota 18 časova, stadion pod Goricom) dolazi u teškom momentu po njegovu ekipu, ali da bez obzira na sve "plavi" u svakom meču idu na pobjedu.

Podgoričani su u minulom kolu izgubili od Jezerea u gostima (3:1) i prepustili prvo mjesto Dečiću, do kraja je još pet kola.

"Naravno da nismo zadovoljni, posebno brine igra, kao i odnos prema obavezama koji smo imali na tom meču. Analiza nam nije ni bila potrebna, igrači su svjesni da su podbacili. Idemo dalje, još pet kola je do kraja i pokušećemo da se vratimo na prvo mjesto", kazao je Brnović.

Istakao je da ekipa mora da bude strpljiva i da u svakom momentu zna šta radi na terenu.

"Derbi sa Sutjeskom dolazi u jako teškom momentu za nas. Nakon meča će se vidjeti ko koliko može u preostala četiri kola. Moramo da budemo agresivni kao u nekim prethodnim utakmicama. Uz to, moramo da budemo pametni i strpljivi, te da u svakom momentu imamo plan kako da dođemo do dobrog rezultata. Pozvao bih navijače da nam pomognu, njihova podrška nam je neophodna", istakao je trener "plavih".

Ističe da su Nikšićani od dolaska Miljana Radovića znatno podigli formu.

"Sutjeska igra dobro od kada ih je preuzeo Miljan Radović, djeluju kao da godinama igraju zajedno. Kompaktni su, imaju dosta iskusnih igrača. Doživjeli su samo jedan poraz u posljednjih sedam kola i to dovoljno govori. Ipak, Budućnost ide na pobjedu u svakom meču, tu dileme nema", zaključio je Brnović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније