Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V./Sky news ]

23. 05. 2022. 21:40 >> 21:45

FUDBALER SITIJA

Mendi negirao optužbe za silovanje

Fudbaler Mančester sitija Bendžamin Mendi negirao je optužbe za devet seksulnih napada na mlade žene. Ovaj 27-godišnjak je stajao na optuženičkoj klupi u Čester kraun sudu gdje se prvi put izjasnio o krivici i izjavio da "nije kriv"

Francuski reprezentativac je negirao sedam tačaka za silovanje, jednu za seksualni napad i jednu za pokušaj silovanja - sve se odnose na šest podnosilaca žalbe.

Za sva krivična djela se navodi da su se dogodila na Mendijevoj kućnoj adresi od oktobra 2018. do avgusta prošle godine.

Mendi se izjasnio o krivici tokom saslušanja u ponedeljak uoči njegovog suđenja, koje bi trebalo da počne kasnije ove godine.

On će 25. jula stajati pred porotom zajedno sa drugum optuženim Luisom Sahom Maturijem, koji se takođe izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice.

Maturi, iz Eklesa u Salfordu, poriče osam tačaka za silovanje i četiri tačke za seksualno zlostavljanje, koje se odnose na osam mladih žena, pri čemu su se navodna krivična djela dogodila između jula 2012. i avgusta prošle godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније