Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

03. 08. 2022. 16:43 >> 16:40

MAESTRALNI POTEZI NA TRŽIŠTU

Murinjo dovodi Romi još jednu zvijezdu: Vajnaldum ubrzo na "Olimpiku"

Žoze Murinjo pokazuje još jednom da je majstor svog zanata, i da je jedan od apsolutnih pobjednika ovog prelaznog roka u Evropi.

Portugalski fudbalski stručnjak je gotovo sve završio sa PSŽ-om, pa na Olimpiko ubrzo stiže još jedna fudbalska zvijezda Džordžinio Vajnaldum.

Holandski reprezentativac (31), lani je pojačao redove "Svetaca" došavši na "Park prinčeva" kao veliko pojačanje iz Liverpula, ali jednostavno nije mogao da nađe pravi ritam u francuskoj prijestonici.

Već negdje na polovini sezone je kazao da se ipak pokajao što je napustio ekipu Jirgena Klopa, a još od marta se predviđalo da će da mijenja sredinu na ljeto, samo što su tada prvi u redu za njega bili Totenhem i Njukasl.

Vajnaldum ima ogromnu platu u PSŽ-u koja iznosi 10 miliona eura, a Roma nije imala toliko novca da ponudi.

Zato se sa PSŽ-om dogovrila o pozajmici fudbalera u kojoj svaka ekipa plaća po pola iznosa plate, uz šest miliona eura koje će Roma uplatiti kao obeštećenje za jednogodišnju pozajmicu,

Na kraju iduće sezone Roma će moći da otkupi ugovor Vajnalduma, što samo pokazje još jedan maestralan potez Murinja, koji je već ranije uspio da ubijedi Paula Dibali da odbije Inter i potpiše za klub iz "Vječnog grada".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније