Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

15. 08. 2022. 21:36 >> 21:33

SERIJA A

Napoli "petardom" otvorio sezonu: Pobjedom u Veroni poslali poruku ligi

Fudbaleri Napolija pobijedili su večeras u gostima Veronu sa 5:2, u meču prvog kola italijanske Serije A.

Verona, koja je prošlu sezonu igrala dobar fudbal i završila kao deveta u Seriji A,  prva povela preko Kevina Lazanje u 29 minutu. 

Robusni napadačje bio u prao vrijeme na pravom mjestu nakon prekida i udarca glavom, sa metar je sproveo loptu u mrežu Aleksa Mereta. 

Napoli je brzo reagovao, i samo osam minuta nakon gola Verone poravnao rezultat. 

Lozano je centrirao, lopta je preskočila Viktora Osimena, ali je na pravom mjestu bio Kviča Kvaratskelija, koji je pogodio glavom. 

Gruzijski napadač je stigao ovog ljeta u Napli i pokazao da će biti veliko pojačanje za klub.

U trećem minutu sudijskog dotatka, nakon kornera Osimen pogađa gol za vođstvo Napolitanaca na poluvremenu. 

Tomas Anri na otvaranju drugog dijela vraća Veronu u život, i ponovo gol nakon centaršuta sa strane. Faraoni je nakon prodora po strani sjajno zavrnuo loptu u šensaesterac a Francuz je bio dobro poziciniran, i glavom je savladao Mereta. 

Napoli dolazi do novog vođstva u klasičnom "matu u tri poteza", Rui je dao pas Kvaratskeliji, koji je sjajno uposlio Zijelinskog koji je rutinski savladao Montipa. 

Stanislav Lobotka je u 65 minutu pogodio nakon solo prodora, a konačan rezultat postavlja Mateo Politano u 79. minutu, nakon asistencije Osimena. 

 

U narednom kolu, Napoli će dočekati Moncu, dok će Verona gostovati Bolonji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније