Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

22. 09. 2022. 21:02 >> 23:11

"HRABRI SOKOLI" SJUTRA U ZENICI

Jovetić: Nadam se da ćemo da slavimo; Radulović: Najvažnija utakmica u deceniji

Fudbalska reprezentacija Crne Gore doputovala je u Zenicu gdje će sjutra veče na Bilinom polju igrati protiv Bosne i Hercegovine.

Prva pozicija donosi mogo benefita: Prelazak u A diviziju, direktan plasman u polufinale baraža za Evropsko prvenstvo, i mjesto u drugom šeširu u kvalifikacijama za Euro.

I ovoga puta naša reprezentacija sa kadrovskim problemima. Izostaće Stefan Savić i Nikola Krstović, ali to svakako ne umanjuje želju i angažman naših momaka da sjutra veče ovdje pokušaju da naprave sjajan rezultat.

"Mislim da smo ovih godina imali mnogo mnogo bitnih utakmica i stalno smo stvarali pritisak bespotrebno. Mislim da treba da u utakmicu uđemo normalno, da se izigramo fudbala, da damo sve od sebe i da vidimo šta će iz toga doći. Sigurno će biti jedna dobra utakmica, oni su takođe jedna kvalitetna ekipa. Čuo sam da je publika ovdje izvanredna, tako da sigurno će biti dobar ambijent, ali nadam se na kraju da ćemo mi da slavimo", kazao je kapiten našeg nacionalnog tima Stevan Jovetić.

Selektor "hrabrih sokolova" Miodrag Radulović je kazao da je ovo jedan od najvažnijih mečeva reprezentacije u posljednjoj deceniji.

"Čeka nas izuzetno težak i zahtjevan meč pred punim stadionom, protiv izuzetno teškog i inspirisanog protivnika, biće to jedan od najvažnijih mečeva Crne Gore u poslednjoj deceniji", kazao je naš selektor.

On je pohvalio svoje momke i njihovo zalaganje, a nada se u još jednu "bukurešku noć".

"Ovi momci su zaslužili takvu priliku, htjenjem, borbenošću i zalaganjem, i nadam se da će ponoviti igru i recept iz Bukurešta. Ovo je četvrti meč između nas i do sad nije bilo pobjednika, nadam se da ćemo mi slaviti sjutra veće".

Radulović je isto podsjetio na probleme u našem rosteru, ali da vjeruje u naš tim.

"Faliće nam Savić i Krstović, otupljena je oštrica našeg napada, ali oćekujem, svakako, dobar nastup svih momaka", kazao je Radulović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније