Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

12. 12. 2022. 16:48 >> 16:46

NASTAVLjA SE POTRAGA

Ronaldo: Razgovarao sam sa Gvardiolom o dolasku u Brazil, ali je on ostao u Sitiju

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo, kazao je da je razgovarao sa Pepom Gvardiolom o preuzimanju selekcije Brazila, ali da na kraju dogovor nije postignut.

Nakon eliminacije od Hrvatske u četvrtfinalu Mundijala,  selektor "karioka" Tite je podnio ostavku.

"Razgovarao sam sa Gvardiolom i njegovim stručnim štabom, ali je on odlučio da produži ugovor sa Mančester Sitijem. Fudbalskom savezu Brazila bi bilo teško da postigne dogovor sa Gvardiolom, pošto je on najplaćeniji trener na svijetu“, rekao je Ronaldo na svom YouTube kanalu.

Glavnog kandidat za upražnjeno mjesto je aktuelni trener Fluminensea Fernando Diniza.

"Mislim da će svi biti iznenađeni kada bude objavljeno ime novog selektora. Fudbalski savez Brazila razmišlja o mnogim trenerima, a u igri su i neki stranci. Smatram da bi Diniz bio atrakcija za brazilsku reprezentaciju. On je trener koji gaji vrhunski fudbal, koji pravi šou“, kazao je Ronaldo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније