Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

C.В. [ Beta ]

18. 12. 2022. 15:11 >> 15:08

DO EVROPSKOG PRVENSTVA 2024.

Sautgejt ostaje selektor Engleske

Fudbalski savez Engleske (FA) saopštio je danas da će selektor Garet Sautgejt ostati na funkciji do završetka Evropskog prvenstva 2024. godine.

Nakon što je rekao da mu je potrebno vrijeme da razmisli, poslije eliminacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva od Francuske (1:2), Sautgejt je odlučio da ostane selektor Engleske.

"Sa zadovoljstvom možemo da potvrdimo da Garet Sautgejt ostaje selektor Engleske i da će predvoditi ekipu i na Evropskom prvenstvu 2024. godine. Garet i (njegov pomoćnik) Stiv Holand su uvijek imali našu punu podršku i sada počinjemo da planiramo Evropsko prvenstvo" rekao je izvršni direktor FA Mark Balingem, prenio je Skaj.

Sautgejt je predvodio Englesku do polufinala Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine i finala Evropskog prvenstva prošlog ljeta, prije nego što se ekipa plasirala među osam najboljih u Kataru.

Uoči Mundijala u Kataru Sautgejt je dobio brojne kritike zbog niza loših rezultata ekipe i ispadanja u Ligu nacija B, poslije dva poraza od Mađarske, dva remija sa Njemačkom i remija i poraza od Italije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније