Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

15. 02. 2023. 17:33 >> 17:27

VODI EKIPU PROTIV MAROKA

Brazil izabrao Menezesa za privremenog selektora

Brazilska fudbalska konfederacija saopštila je danas da će privremeni selektor A reprezentacije biti Ramon Menezes, dok se nastavlja potraga za stalnim nasljednikom Titea koji je podnio ostavku poslije Svjetskog prvenstva u Kataru.

Menezes (50) je vodio selekciju Brazila do 20 godine do titule prvaka Južne Amerike u nedjelju i biće zadužen za prijateljsku utakmicu protiv polufinaliste Svjetskog prvenstva, ekipe Maroka 25. marta.

"On je novi trener sa mnogo potencijala. Želimo više ljudi sa novim i smjelim idejama u našim nacionalnim timovima. Radio je vrhunski i učinio da njegov tim igra na moderan način, sa svim karakteristikama naše igre", rekao je predsjednik brazilske fudbalske organizacije Ednaldo Rodriges.

Maroko je postao prva afrička reprezentacija koja se plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva na turniru održanom u Kataru, dok je Brazil ispao u četvrtfinalu od Hrvatske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније