Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

12. 03. 2023. 13:06 >> 14:26

BRAZILAC BI MOGAO NAPUSTITI KAMP NOU

"Plan B" Barselone: Ako ne proda neke igrače, slušaće ponude za Rafinju

Brazilski fudbaler koji je prije početka sezone pojačao Barselonu, Rafinja, iako je plaćen 58 miliona eura Lidsu, mogao bi već na ovo ljeto da promjeni sredinu, tvri španski "Sport".

Barselona je pred početak sezone odradila nekoliko finansijskih lupinga, i očigledno nije završila sa time, pa je tako predsjendik kluba Đoan Laporta poručio da će neki igrači morati da se prodaju.

Rafinja ima dosta jaku konkurenciju na svojoj poziciji sa jedne strane, sa druge najveću tržišnu vrijednost i interesovanje od klubova kao što su Čelsi i Njukasl.

"Iako Barcelona ne planira primati ponude za Rafinju, realnost je drugačija. Barselona se nada da će napraviti dobar transfer prodajom igrača s manjom minutažom. Ali, ako u tome ne uspije, Rafinja se čini kao dobar izvor prihoda. Barselona pretpostavlja kako bi zaradila i više no što je platila", zaključuje Sport.

Brazilac je do sada odigrao 36 utakmica za Barselonu, postigao je osam golova a asistirao je devet puta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније