Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

15. 03. 2023. 17:00 >> 17:00

NIJE IM DOZVOLjEN ULAZ NA STADION

Uefa istražuje problem navijača Intera u Portu

Evropska fudbalska unija (Uefa) saopštila je danas da će ispitati incident, nakon što je nekoliko stotina navijača Intera sa ulaznicama ostalo ispred stadiona u Portu, na kojem se igrao revanš osmine finala Lige šampiona.

Izvršni direktor milanskog kluba Đuzepe Marota rekao je u intervjuu poslije utakmice da su djeca plakala ispred stadiona, nakon što im nije dozvoljeno da bodre tim.

Utakmica između Porta i Intera u utorak je završena rezultatom 0:0, dok je u prvom meču Inter na svom terenu slavio sa 1:0.

Marota je najavio da će se Inter zvanično žaliti Uefi.

Uefa je navela da je problem u Portu nastao, pošto su navijači Intera imali ulaznice za djelove rezervisane za domaće pristalice.

Pravila Lige šampiona zahtijevaju od organizatora utakmice da omogući pet odsto kapaciteta stadiona za gostujuće navijače.

Navijači Intera otputovali su u velikom broju u Portugal kako bi prisustvovali prolasku svog tima u četvrtfinale Lige šampiona, prvi put nakon 2011. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније