Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

26. 03. 2023. 16:21 >> 16:22

"SAIGRAČI SU ME RAZOČARALI"

Zaniolo o odlasku iz Rome: Navijači su mi prijetili, bojao sam se za porodicu

Nepuna dva mjeseca od odlaska iz Rima Nikola Zaniolo progovorio je o njegovom transferu iz Rome u Galatasaraj koji je bio glavna tema januarskog prelaznog roka na "čizmi".

U intervjuu za Gazetu delo Sport, Zaniolo je otkrio sve, uključujući i probleme sa ugovorom, odgovore navijača "Vučice" i njegovim saigračima.

"Mogao bih satima da pričam o prekršenim obećanjima. U klubu su mi rekli da sam zvijezda, ali su me uvek smatrali samo kapitalnom dobiti. Dvije godine su mi govorili da je novi ugovor spreman. U januaru prošle godine potpisao bih za nešto više novca nego što sam prethodno zarađivao, jer mi je u Rimu bilo dobro i znao sam da imaju problema sa finansijskim fer plejem. Poslije tolikog razgovora bilo mi je dosta. Ako moram da razmišljam o svom odlasku, mislim da to moraju da urade i drugi", rekao je bivši igrač Rome.

On je, takođe, rekao da nije očekivao da će se saigrači okrenutu protiv njega.

"Moji bivši saigrači su me razočarali. Neću da navodim imena, ali su rekli da smo kao braća, a onda nijesu ni došli da se pozdrave".

Zaniolo je bio dovođen i u vezu sa Premijerligašem Bornmutom čiju je ponudu odbio.

"Zapravo, nisu bili samo Bornmut i Galatasaraj, već sam izbačen jer nijesam prihvatio engleski klub i navijači su to iskalili na meni. Neki su me jurili svojim kolima, drugi su dolazili u moju kuću. Moja porodica i ja smo se takođe uplašili jer smo bili usamljeni. Takođe sam isključio telefon jer sam dobijao prijeteće poruke", dodao je napadač Galatasaraja.

Igrač je istakao da se dobro osjeća u turskom klubu i da ima najveće ambicije.

"Niko ne zna budućnost, ali u Turskoj želim da pobjeđujem i da pokušam da se vratim u reprezentaciju. Ne mogu da garantujem da ću ostati u Galatasaraju do kraja ugovora. Više sam volio Galatasarj nego Fenerbahče. Mene je želio i Fenerbahče, ali dao sam riječ Galatasaraju. Želim da osvojim Superligu i Kup sa njima”, zaključio je Zaniolo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније