Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

18. 05. 2023. 23:55 >> 23:55

U BUDIMPEŠTI

Roma i Sevilja igraće za trofej Lige Evrope

Fudbaleri Sevilje i Rome plasirali su se u finale Lige Evrope pošto su eliminisali Juventus, odnosno Bajer Leverkuzen.

Sevilja je, nakon 1:1 u prvom meču, na stadionu "Ramon Sančez Pishuan" slavila protiv Juventusa poslije produžetka sa 2:1 i plasirala se u svoje sedmo finale Lige Evrope.

Strijelci za španski tim bili su Suso u 71. i Erik Lamela u petom minutu prvog produžetka, dok je jedini gol za Juventus postigao Dušan Vlahović u 65. minutu.

Na drugoj strani, Romi je za prolaz u finale bila dovoljna pobjeda od 1:0 iz prvog meča, pošto je revanš utakmica u Leverkuzenu završen bez golova.

Finale Lige Evropa zakazano je za 31. maj u Budimpešti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније