Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

15. 06. 2023. 17:24 >> 18:08

PRED MEČ SA MAĐARSKOM

Krstović: Pružićemo i više od maksimuma

Nikola Krstović, reprezentativac Crne Gore i najbolji strijelac šampionata Slovačke pred meč sa Mađarskom u okviru trećeg kola kvalifikacija za EURO 2024, rekao je da idu na pobjedu i da će dati svoj maksimum.

“Ulogu favorita prepuštamo njima, jer su došli iz prvog šešira. Što se tiče terena, idemo na pobjedu, da pružimo maksimum, da poginemo. Nakon utakmice želimo jedan drugog da pogledamo u oči podignutog čela. Pružićemo i više od maksimuma”, rekao je Krstović i dodao:

“Naša reprezentacija je igrala protiv velikih ekipa i nosila se sa njima, tako da to ne pravi nikakvu razliku. Mi uvijek idemo na pobjedu, pogotovo kod kuće, pred svojim navijačima. Biće pun stadion. Nemamo šta da se štedimo – idemo na tri boda i želimo da se pitamo na našem terenu. Oni su u uzlaznoj putanji, mislim da će biti dobra utakmica, dobar maksimum, nadamo se da će oni imati loš dan i da ćemo to iskoristi”.

Krstović smatra da su se za kratko vrijeme dobro pripremili.

“Da smo malo više vremena zajedno, to bi izgledalo još bolje. U kratkom periodu smo se svakako dobro pripremili. Ali, ne možemo da se žalimo, tako je svima. Imamo još dva treninga da iskristališemo situaciju”, rekao je Nikola.

Krstović u Dunajskoj stredi igra zajedno sa Zoltanom Kalmarom, standardnim reprezentativcem Mađarske.

“Od trenutka kad se saznalo da smo zajedno u grupi, on je potencirao da će se Mađarska ‘prošetati’ kroz Podgoricu. Oni dolaze kao favoriti, dajemo im prednost, ali niko se nije naigrao ovdje. Mi sigurno idemo na tri boda. Želimo da se borimo do kraja za prva dva mjesta. Protiv Srbije smo napravili mali korak unazad, ali ima još mnogo utakmica i sve zavisi od nas. Možemo da konkurišemo za plasman”, rekao je Krstović.

Na startu kvalifikacija Crna Gora je pogotkom Krstovića savladala Bugarsku (1:0), a zatim je na svom terenu poražena od reprezentacije Srbije (0:2).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније