Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

10. 08. 2023. 14:52 >> 14:55

NA TRENINGU

Kurtoa pokidao ligamente, propušta sezonu

Šokantna vijest stiže i tabora Real Madrida o teškoj povredi Tiboa Kurtoe.

Belgijanac je na treningu povrijedio prednje ukrštene ligamente lijevog koljena, a teren je napustio poslije jezivog krika s veoma bolnom grimasom, tvrde španski mediji.

Kasnijim pregledom utvrđeno je da je Kurtoa pokidao ligamente što znači da će on morati da propusti skoro čitavu predstojeću sezonu i to nije nimalo dobra vijest za Real.

Karlo Anćeloti na raspolaganju ima Andreja Lunina koji do sada nije pokazao da može biti konstantno na najvišem mogućem nivou, pa se kao alternative spominju Seviljin Bono, te prekaljeni Kejlor Navas koji bi mogao da se vrati iz Pari Sen Žermena poslije pozajmice u Notingemu.

Ipak, u prvom planu je doskorašnji čuvar mreže Mančester junajteda David de Hea koji je tokom prethodnih godina i bio povezivan sa "kraljevskim klubom".

Španac je ovoga ljeta postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Mančester junajtedom u kojem je proveo punih 12 godina, a navijačima ne bi smetala činjenica što je De Hea ponikao u omladinskoj školi gradskog rivala Atletika.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još tri nedjelje, sasvim dovoljno vremena da se pronađe adekvatno rješenje, dok će Kurtoa morati da dugu i tešku pauzu...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније