Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

07. 01. 2024. 22:07 >> 22:07
Čitaj mi:

NAKON POVREDE

Gvadriola zadovoljan povratkom De Brujnea

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je prezadovoljan što se fudbaler Kevin de Brujne vratio u ekipu i učestvovao u današnjoj pobedi protiv Hadersfilda, u trećem kolu FA kupa.

"Nevjerovatno smo oduševljeni što se vratio. Kevin dobija utakmice, a malo ko to može. On ima posebnu sposobnost da uradi nešto što je teško pronaći. Ne želim da ga stavljam pod pritisak, on to zna, znamo se dugo, on ima tu vrstu posebnog kvaliteta. Kevin će nam pomoći svojim talentom, ali ne želim da stavljam sav teret na njegova leđa jer to nije pošteno", rekao je Gvardiola, prenio je Skaj.

Siti se plasirao u četvrto kolo FA kupa, pošto je danas na svom terenu pobijedio Hadersfild sa 5:0.

Navijači su sa tribina uzvikivali "Jedan je De Brujne", prije nego što je belgijski fudbaler praćen ovacijama ušao u igru u 57. minutu. To je njegova prva utakmica otkako se povredio u prvom kolu Premijer lige, u avgustu.

Učestvovao je kod četvrtog gola, a asistirao je kod petog pogotka koji je postigao Žeremi Doku.

"Kevin mora da zna koliko ga ljudi vole. On je nevjerovatan. Sve dok ne odluči da ode ili dok se ne povuče, Kevin će zauvek biti jedan od najvoljenijih igrača. Zaista smo zadovoljni", naveo je Gvardiola, prenio je BBC.

Španski trener dodao je da je važno da De Brujne obavi što više treninga i da će biti u konkurenciji za utakmicu protiv Njukasla narednog vikenda.

"Kevin je izuzetan. On je jedinstven", rekao je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније