Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

27. 03. 2024. 14:50 >> 15:22
Čitaj mi:

argentinac nikako da se pomiri

Mesi još nije "prebolio" PSŽ

Prošle su tri godine od kada je Lionel Mesi iz Barselone prešao u PSŽ a uskoro će i godina otkad je Španac igrač Intera iz Majamija.

Više puta je najbolji fudbaler svijeta pričao da nije svojevoljno napustio Barselonu i da je imao veliku želju da završi karijeru u klubu u kojem je do tada jedino i bio, međutim, finansijski problemi "blaugrane" doveli su do rastanka.

Činjenica je da Argentincu dolazak u PSŽ nije prijao, jer u tom klubu nije bio raspoložen za igru, nije pružao ono što su očekivali katarski vlasnici a i prije kraja prve zajedničke sezone počele su da kruže priče da bi mogao nazad u Barselonu.

"Bila je to teška promjena za mene kada sam otišao u Pari Sen Žermen. Bio sam srećan u Barseloni, išlo mi je dobro i mislio sam da ću ostati tamo do kraja karijere. Nisam bio spreman za rastanak, ali sve se brzo odigralo. Život mi se potpuno obrnuo, našao sam se u novoj ligi, novom klubu, sa novim saigračima. Bila je to promjena koju nisam tražio, tako da mi je u početku bilo teško", ispričao je Mesi u "Big Tajm" podkastu iz Saudijske Arabije.

Mesi će na ljeto napuniti 37 godina, trofejni Argentinac još ne razmišlja o kraju karijere.

"Znaću da je vrijeme da se povučem kada više ne budem mogao da doprinosim ekipi i kada se više ne budem zabavljao na terenu. Ja sam veoma samokritičan, znam kada igram dobro, a kada loše.  Godine neće biti razlog za povlačenje, na taj korak odlučiću se onda kada budem osjećao da je došlo vrijeme, bez obzira na to koliko ću tada imati godina. Dokle god se osjećam dobro, nastaviću da se takmičim. To je nešto što znam kako se radi i dobar sam u tome", iskakao je Mesi. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније