Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 03. 2024. 14:40 >> 14:41
Čitaj mi:

OTKLONIO DILEME

Alonso: Ostajem u Bajeru, želim da pomognem klubu i igračima da napreduju

Trener Bajera Ćabi Alonso kazao je da je odlučio da ostane u Leverkuzenu, jer želi da pomogne klubu i igračima da napreduju.

Španski trener će i naredne sezone biti na klupi "farmaceuta", klauzula o odlasku će se aktivirati tek na ljeto 2025.

“Imao sam dobar sastanak sa upravom i informisao sam ih da ostajem u klubu. Poslije mnogo priče oko moje budućnosti, iskoristio sam ovu pauzu i donio konačnu odluku. Ovo je mjesto za mene”, istakao je Španac.

Istakao je da je siguran u odluku, iako je iao ponude Bajerna i Liverpula.

“Moj posao u Bajeru nije gotov. Želim da pomognem klubu i igračima da napreduju. Uprava je odlična. Ovdje je sve fantastično. Još uvijek sam mlad trener i mislim da je ovo najbolja odluka za moju budućnost. Uzeo sam vrijeme, razmislio i potpuno sam siguran u odluku”, kazao je španski trener.

Alonso je preuzeo Bajer u oktobru 2022. godine, kada je ekipa bila u donjem dijelu tabele u Bundesligi. Ipak, do kraja sezone ekipa je igrala fenomenalno i izborila plasman u Ligu Evrope.

U svojoj prvoj cijeloj sezoni na klupi Bajera, ekipa je bez poraza i prva je na tabeli sa deset bodova više od aktuelnog šampiona Bajerna, osam kola prije kraja šampionata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније