Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

25. 07. 2022. 23:02 >> 23:00

SENZACIJA NA RELACIJI BOSTON-BRUKLIN

Braun odgovorio na priče o trejdu za Durenta sa samo tri slova

Velika priča o potencijalnom bombastičnom trejdu između Boston Seltiksa i Bruklin Netsa uzdrmala je danas NBA ligu.

Kevin Durent, zvijezda Bruklina najavio je ranije odmah po kraju sezone da želi da promjeni sredinu.

Dugo vremena se pretpostavljalo da u destinacije za Durenta ili Finiks Sansi ili Majami Hit, jer je igračeva želja da igra u konkurentnom timu za osvajanje NBA prstena.

Međutim kako je vrijeme prolazilo, a Sansi potpisali DeAndre Ajtona u ugovoru vrijednom 133 miliona dolara za četiri godine (poravnali ponudu Indijane Pejsersa), postalo je jasno da od Durentovog odlaska u Arizonu nema ništa.

Bruklin je previše tražio od Majamija, pa Pet Rajli nije htio da se odrekne traženih igrača i pikova.

Izgledalo je u jednom trenutku bezizlazno i za igrača i za franšizu, ali danas su "u igru navodno ušli" Boston Seltiksi.

Ovosezonski finalsiti su ponudili Džejlena Brauna, Derika Vajta i pikove prve runde za Durenta, ali je Bruklin tražio umjesto Vajta, najboljeg defanzica lige za proteklu sezonu Markusa Smarta.

Seltiksi su odbili takvu ponudu.

Sve ovo naravno isprario je i Džejlen BRaun jedan od glavnih pokretača Bostona i uz Džejsona Tejtuma glavna zvijezda slavne franšize.

On je na svom Twitter profilu okačio samo tri slova "smh" (shaking my head-prim.aut) i time jasno iskazao nezadovoljstvo da bi uopšte mogao da napusti redove "Kelta".

 

On je od 2016. godine u Bostonu, koji ga je draftovao kao trećeg pika. Prošle sezone je ubacivao 23,6 poena imao 6 skokova i 3,5 asistencija po meču.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније