Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

06. 03. 2023. 13:33 >> 13:33

PRED HAPOEL

Rejnolds: Treba nam ista energija iz prvog meča

Košarkaši Budućnost Volija dočekuju ekipu Hapoela iz Tel Aviva u Evrokupu, a krilni košarkaš "plavo-bijelih" Kameron Rejnolds je bio junak pobjede podgoričkog tima u prvom duelu ove dvije ekipe.

Američki košarkaš je tada postigao 22 poena.

"U prvom meču protiv Hapoela u Izralu jednostavno je bilo moje veče. Šutevi su ulazili, svi saigrači su me nalazili na pozicijama na kojima sam najopasniji. Kada je naredni meč u pitanju potrebno je da izađemo sa istom energijom kao i u prvom meču, jaka odbrana, da trčimo dobro, zaustavimo njihove odlične poentere – MekRe, Manford, Braun. Imaćemo dosta posla ali želimo da ostavimo dobar utisak i dođemo do pobjede", kazao je Rejnolds.

Trener Budućnosti Vladimir Jovanović je kazao da se izraelska ekipa pojačala dovođenjem Onuakua, centra koji je nekada igrao za Zadar.

Što se tiče naše grupe i Hapoela ja sam ih uz Gran Kanariju i Turk Telekom, koji je možda i najveće iznenađenje grupe, svrstao u favorite. Imaju jako kvalitetan sastav i kad su u pitanju spoljašnji igrači i kada su u pitanju unutrašnje linije. Oni su pred našu utakmicu u prvom dijelu sezone napravili određene promjene u sastavu, prije svega dovođenje Onuakua, i konsolidovali su svoj roster. Jedno od naših boljih izdanja ove sezone je bilo protiv Hapoela u Izraelu. Ja bih prepoznao tu našu utakmicu po našoj koncentraciji, po dogovoru koji smo prenijeli iz svlačionice i ispoštovali ga svih 40 minuta na terenu. Ukoliko to ne budemo uradili u utakmici koja slijedi sigurno da ne možemo da se nadamo dobrom rezultatu. Mora da postoji intezitet, mora da postoji odgovor na njihov „sajz“ jer su na svakoj poziciji dosta veliki. U svakom slučaju zajedničke zadatke koje postavimo pred nas moraćemo da ispunjavamo, jer imaju kvalitet sa kojim mogu da nas kazne", kazao je Jovanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније