Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

07. 06. 2023. 16:20 >> 16:23

PRED TREĆU UTAKMICU

Meloun: Svi propusti koji se dese su nedostatak komunikacije

Večeras će biti odigran treći meč NBA finala između košarkaša Denvera i Majamija. Majk Meloun, trener Nagetsa, smatra da moraju da budu disciplinovaniji.

"Ono što možemo bolje je da budemo mnogo više disciplinovaniji u smislu plana igre, ko bi trebalo koga da čuva. Svi propusti koji se dese su nedostatak komunikacije... Previše je primjera bilo u drugom meču, mnogo za NBA finale, gdje imate igrače koji griješe zbog nedostatka komunikacije", rekao je Meloun i dodao:

""Vidio sam nedostatak komunikacije i discipline. Gdje nam je disciplina, bilo da je u pitanju taktika, bilo da je pojedinačno ili je u pitanju odbrana bez prekršaja, gdje god da je potrebna - pokazao sam im 17 snimaka na kojima je 40 primljenih poena u drugoj utakmici. Za mene, to je šokantno".

Meloun kaže da igraju previše sporo što dovodi do šutiranja sa istekom napada.

"Želimo da igramo brzo, a oni žele sporije. Majami igra 2-2-1 pritisak u zoni. Mi igramo suviše sporo da bismo pokušali da napadnemo to, što nas dovodi do čestih situacija da šutiramo sa istekom napada", zaključio je Meloun.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније