Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 06. 2023. 21:57 >> 21:57

EUROBASKET

Jovanović: Krajnji rezultat nije realan, pokazale smo da možemo da igramo sa svima

Košarkašica Milica Jovanović iznijela je svoje utiske nakon poraza od Španije na Eurobasketu.

"Krajni rezultat nikako nije realan. Pokazali smo veliku borbu, čak smo i taktički odlično odigrale, ispoštovan je dogovor sa stručnim štabom. Drago mi je što se ova utakmica trenutno desila na ovakav način, jer su sve mlade igračice dobile priliku da igraju i vidjele da mogu da igraju protiv jedne Španije." kazla je Jovanović.

Sada je fokus na Letoniju.

"Sada idemo da se pripremimo za Letoniju, vidjeli smo da je Grčka danas njih pobijedila, tako da je sve moguće."

Zadovoljna je timskom igrom.

"Učinak svih igračica je veliki pokazatelj zajedništa i da smo jedna velika ekipa u kojoj svi igraju jedni za druge. To me jako raduje i to je jedini način da pobjeđujemo i nastavimo sjajnu igru na ovom Eurobasketu."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније