Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К. [ Beta ]

24. 08. 2023. 19:39 >> 19:40

8. FEBRUARA

Kobi Brajant dobija statuu ispred dvorane Lejkersa

Košarkaški klub Los Anđeles Lejkersi će 8. februara otkriti statuu Kobija Brajanta ispred svoje dvorane u centru grada.

Lejkersi su danas objavili da će odati počast Brajantu, četvrtom najboljem strijelcu u istoriji NBA lige, koji je 20 godina nosio dres tog tima. Brajant i njegova ćerka Đana poginuli su u padu helikoptera u januaru 2020. godine.

On je šesti bivši igrač i sedmi zaposleni u timu kome je dodijeljena statua u takozvanoj "Star plazi" ispred dvorane, u kojoj Lejkersi nastupaju od 1999. godine.

Brajantova statua će se pridružiti statuama velikana Lejkersa Eldžina Bejlora, Šakila O'Nila, Karima Abdul-Džabara, Medžika Džonsona, Džerija Vesta i emitera Čika Herna.

Lejkersi su naveli da planiraju da osim statue odaju još počasti Brajantu.

"Brajant je bio jedan od najneobičnijih sportista svih vremena i jedan od najpoznatijih pojedinaca u istoriji Lejkersa. Ne postoji bolje mjesto da Kobi bude počastvovan statuom nego ovdje u centru našeg grada", rekla je vlasnica Lejkersa Džini Bas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније