Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Nikola Nikolić

18. 03. 2024. 15:09 >> 15:46

OPERISAO DISKUS NA VRATU

Udarac za Budućnost i reprezentaciju: Vladimir Mihailović završio sezonu

Od 25. februara, kada je sa 13 poena pomogao Crnoj Gori da savlada Švedsku u kvalifikacijama za Eruobasket, Vladimira Mihailovića nema na košarkaškim terenima.

Neće ga uskoro ni biti - 33-godišnji Ulcinjanin je operisao vratni diskus, zbog čega je za njega završena sezona.

U finišu AdmiralBet ABA lige i završnici domaćeg šampionata neće moći da pomogne Budućnost Voliju, a ono što još više brine ljubitelje košarke u Crnoj Gori je da neće igrati ni kvalifikacije za Olimpijske igre.

„Prije nekoliko mjeseci, nakon povrede na treningu, krenuli su simptomi povremenih bolova u gornjem dijelu leđa i vrata, praćeno blagim trnjenjem prstiju na lijevoj ruci. Simptomi, ipak, nisu bili strašni i nastavio sam da redovno treniram i igram utakmice”, priča Mihailović za portal RTCG.

Situacija se pogoršala nakon povratka u klub sa mečeva kvalifikacija za Eurobasket protiv Njemačke i Švedske.

„Poslije kvalifikacionog ‘prozora’ sa reprezentacijom na prvom sljedećem treningu, pri novom udarcu, simptomi su mi se pogoršali. Konačno sam uradio pregled magnetnom rezonancom, nalaz je nažalost bio jako loš. Konsultovao sam više stručnjaka sa raznih strana i svi su rekli isto. Morao sam na operaciju u najkraćem mogućem roku kako bih spriječio dalja oštećenja”, rekao je Mihailović.

Izbor klinike gdje će se operisati nije dugo trajao.

„Imam odličan odnos sa vrhunskim doktorom iz Minhena, koji mi je do sada više puta pomogao i imam neizmjerno povjerenje u njega. On me je i spojio sa vrhunskim neurohirurzima. Operacija je prošla uspješno i dobro se oporavljam”.

U julu su olimpijske kvalifikacije, ali na njima neće biti najboljeg beka Crne Gore, ako se ne dogodi neko čudo.

„Za mene je, nažalost, sezona završena. Vjerujem, ipak, u puni oporavak i da ću spreman dočekati pripreme za sljedeću sezonu”, zaključio je bivši košarkaš Mornara, belgijskih Ostendea i Okapija, njemačkih Tibingena, Vircburga i Oldenburga, poljskog Anvila i bjeloruskog Cmoki Minska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније