Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 03. 2024. 22:34 >> 22:35

"VUČICE" OPET STALE U FINALU

Radović: Iskustvo rivala presudilo, preuzimam odgovornost za poraz

Trener košarkašica Budućnosti Vladan Radović kazao je da je njegovoj ekipi nedostajalo iskustva da privede meč protiv Celja kraju i stigne do titule u WABA ligi.

"Vučice" su u drugoj dionici imale 14 poena prednosti, ali nijesu uspjele da slome otpor rivala, koji je na kraju slavio 54:59 i stigao do treće titule u nizu u regionalnom takmičenju.

"Nedostaje nam iskustva, fali zapravo jedna igračica koja b povukla ekipu u trenucima kada se odlučuje. Ne tražim alibi, ali makar je u finalu nastupilo 11 igračica iz Crne Gore i to je ono što raduje. Preuzimam odgovornost za poraz, čestitam Celju na zasluženoj pobjedi", kazao je Radović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније