Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Mina, Objavila: R.P. ]

21. 04. 2019. 16:53 >> 16:53

OLIMPIJSKI TURNIR

Peruničić bronzani u Sofiji

Član budvanskog tekvondo kluba Montenegro stars, Vasilije Peruničić osvojio je bronzanu medalju na međunarodnom bodovnom olimpijskom tirniru u Sofiji.

Peruničić je do odličja došao u kategoriji do 68 kilograma, a u meču za finale poražen je od predstavnika Albanije.

Ostali predstavnici budvanskog kluba zaustavljeni su u četvrtfinalu.

U Sofiji, za medalje borili su se kadetkinja Andrea Komatina (do 51), juniori Arbon Zekaj (do 59), Jelena Peruničić (do 46) i Anđela Rabrenović (do 63) i seniorke Teodora Mitrović (do 62) i Nikolina Vlahović (do 67).

"Istakao bih dobar nastup seniorke Nikoline Vlahović i juniorke Anđele Rabrenović, koje su nakon pobjeda nad takmičarkama iz Australije u neizvjesnim mečevima izgubile borbu za medalju od predstavnica Jordana, odnosno Bugarske, kao i kadetkinje Andree Komatine", kazao je trener budvanskog kluba Rade Vuletić.

Na turniru je nastupilo oko 1000 takmičara iz 45 država svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније