Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

В.П.

27. 05. 2023. 18:14 >> 18:14

OTVORENO PRVENSTVO

Pauerlifting: Osam medalja za Crnu Goru u Hrvatskoj

Naš pauerlifting tim prezentovao je odlično izdanje na današnjem Otvorenom prvenstvu Hrvatske u mrtvom dizanju u Sinju pod okriljem GPA i IPO federacija. Crna Gora, koju je predvodio predsjednik Saveza, Miloš Ćećanović, nastupila je u osmočlanom sastavu i uzela osam medalja – sedam zlatnih i bronzanu, što joj je donijelo epitet najbolje ekipe takmičenja.

Zlata su osvojili: Marko Varagić (350 kg), Nikola Lazović (300 kg; državni rekord u kategoriji “M1 master”), Đorđe Miljenović (300 kg), Rajzel Martines (260 kg), Dušan Banović (255 kg; državni rekord u kategoriji “M2 master”), Jasmin Kočan (212,5 kg; državni rekord u kategoriji “M3 master”) i Janja Milutinović (180 kg), dok je bronza pripala Nemanji Žujoviću (255 kg).

Crnogorski pauerlifteri okreću se pripremama za velike izazove koji ih čekaju u septembru i novembru: Svjetsko prvenstvo u Mađarskoj od 9. do 15. septembra, prestižno međunarodno takmičenje “Universe” u Budvi 16. septembra i Otvoreni kup Prijestonice 4. novembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније