Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

V.P.

18. 04. 2024. 22:26 >> 22:26

NASTUPIĆE 35 UČESNIKA

Pauerlifting: Otvoreno prvenstvo Crne Gore u subotu u Podgorici

Otvoreno prvenstvo Crne Gore u pauerliftingu održaće se u subotu u Podgorici u sali Osnovne škole "Marko Miljanov". Na programu biće tri discipline - mrtvo dizanje, čučanj i benč pres u okviru kojih će nastupiti trideset pet učesnika iz sedam država što će biti prava poslastica za sve ljubitelje enormne snage i novih rekorda.

Vaganje je sjutra od 19 h do 20 h i u subotu od 9 h do 10 h. Prvenstvo, koje će početi u 11 h, organizuju tivatski Pauerlifting klub "Natural 100%" i Pauerlifting savez Crne Gore.

Uvertira za predstojeće takmičenje bila je pretprošlog vikenda u Tivtu gdje je održano Otvoreno prvenstvo Crne Gore u benč presu, prema pravilima WUAP federacije (RAW i EQ), okupivši četrdeset tri učesnika iz takođe sedam zemalja. U dvorani "Župa" viđeno je odlično nadmetanje tokom kog su oborena četiri državna rekorda. Najboljim klubom proglašen je "Natural 100%" sa samo bodom više od Lovćena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније