Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V. [ Beta ]

18. 12. 2023. 11:29 >> 11:29
Čitaj mi:

SLAVLJE NAKON NIZA LOŠIH REZULTATA

Vilson srećan zbog druge titule u Škotskoj

Britanski snukeraš Gari Vilson rekao je da je srećan što je odbranio titulu na Otvorenom prvenstvu Škotske, poslije niza loših rezultata ove godine.

Vilson je odbranio titulu, pošto je sinoć u finalu u Edinburgu pobijedio Nopona Senhama sa Tajlanda 9:5.

Britanac je tokom čitavog meča bio u vođstvu, 3:0, 6:1 i 7:2 i osim trofeja koji nosi ime legendarnog Stivena Hendrija, osvojio je i 80.000 funti.

"Vrlo sam ponosan. Mnogo sam se mučio, ali me je porodica podržavala. Ova igra je luda. Nigdje me nije bilo dugo i nisam ništa očekivao na ovom turniru. Polako ali sigurno pronalazio svoju igru do trenutka kada sam postao ponosan. Želio sam ponovo da igram u finalu i da igram kao što sam igrao kad sam bio mlađi. Mislim da sam sada igrao na taj način", rekao je 38-godišnji Vilson za sajt takmičenja.

On sada ima dvije rangirne titule u karijeri, obije sa istog turnira.

"Osjetio sam olakšanje kada sam osvojio prvu rangirnu titulu i tada sam pomislio da mi nije važno šta će se poslije dogoditi. Čak i poslije toga sam se mučio, ali pronašao sam svoju igru ni iz čega. Postoji nešto u određenim mjestima gdje se osjećate prijatno i srećno. Tako sam se osjećao prošle godine, a tako se osjećam i ove godine. Ne čini mi se kao da je prošla godina, već nekoliko mjeseci", dodao je 38-godišnji snukeraš.

On je čestitao tajlandskom snukerašu na igri.

"Igrao je nevjerovatno. Znam da mu je ovo bilo prvo finale. Sjećam se mog prvog finala, nigdje me nije bilo. Nevjerovatno je ubacivao kugle", naveo je Vilson.

Senham je čestitao Vilsonu na tituli i rekao da je početak meča odlučio pobjednika.

"U prvom djelu meča bio je vrlo jak. Ubacivao je teške kugle i kontrolisao igru. Bio sam pod tolikim pritiskom pošto nije promašivao i bio je veoma dobar. Obećavam da ću se jednog dana vratiti. Hvala svim navijačima", naveo je 31-godišnji snukeraš kome je najbolji rezultat u karijeri plasman u finale Otvorenog prvenstva Škotske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније