Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V. [ M.P. ]

18. 02. 2024. 20:07 >> 20:07
Čitaj mi:

KIK BOKS

Čađenović i Dukić osvojili zlato na Evropskom kupu u Zagrebu

Crnogorski kik bokseri nastup na Evropskom kupu u Zagrebu završili su sa pet medalja, dvije zlatne, dvije srebrne i jednom bronzanom. Zlatom su se okitili senior Nemanja Čađenović i stariji junior Viktor Dukić.

Čađenović je u finalu discipline lou lik, kategorije do 71 kilogram, prekidom poslije prve runde savladao Ivana Polića iz Hrvatske. Prethodno je bio bolji od još jednog domaćeg borca Borne Grmuša i Slovaka Juraja Hrivnaka.

Dukić je u finalu discipline K1, kategorije preko 91 kilogram, pobijedio Ivana Čambera iz Bosne i Hercegovine, dok je u polufinalu bio bolji od njegovog sunarodnika Minje Kodža.
Srebrna odličja osvojili su senior Amar Fetahović i mlađi junior Andrija Radoman. Fetehović je u finalu (lou kik, -75 kg) poražen od Poljaka Pavela Jozefoviča. Radoman (lou kik, -60 kg) je nakon trijumfa nad Razmikom Movzisjanom iz Jermenije i Josifom Velkovskom iz Sjeverne Makedonije, u finalu izgubio od Bugarina Kristijana Georgijeva.

Bronza je pripala mlađem junioru Luki Šćepanoviću (lou kik, -67 kg).

Kadetkinja Teofana Milošević, zaustavljena je u drugom kolu discipline kik lajt, kategorije do 55 kilograma.

Na Evropskom kupu u Zagrebu učestvovalo je oko 1700 takmičara iz 30 zemalja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније