Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

24. 12. 2023. 18:06 >> 19:33
1
Čitaj mi:

RUMUNIJA ZA NOVI POČETAK

Raičević: Težak period sam ostavila iza sebe, jedva čekam da zaigram za Rapid

Doskorašnja igračica Budućnosti i reprezentativka Crne Gore Milena Raičević kazala je da je ostavila iza sebe težak period, nakon što je odstranjena iz kluba i nije dobila poziv za Svjetsko prvenstvo, te istakla da jedva čeka da u dresu rumunskog Rapida zaigra u Ligi šampiona.

Ona je prije nekoliko dana sporazmno raskinula ugovor sa matičnim klubom i potpisala ugovor na dvije i po godine sa Rapidom.

"Svi znamo kakva je bila situacija, ali sam to ostavila iza sebe, idem dalje. Hvala Budućnosti što mi je izašla u susret i omogućila da nastavim da se bavim rukometom. Razmisljala sam da ukoliko ne pronađem klub u janurau, poslije Olimpijskih igara završim karijeru. Ipak, stigao je poziv Rapida, dobila sam ugovor na dvije i po godine, generalno jednu ponudu koja se ne odbija. Imaju sjajne navijače to mi se posebno sviđa", kazala je Raičević, gostujući u emisiji "Sportske popodne" na TVCG.

U Rumuniji je čeka novi izazov u karijeri...

"Neki novi početak, imala sam dosta ponuda, ali je to bilo od ljeta, jedino je Rapid želio odmah da me angažuje. Vjerujem da možemo dalje od osmine finala. Smataram da ću imati dobru saradnju sa novim saigračicama. Jedva čekam da počnem sa utakmicama", kazala je Raičević.

Osvrnula se još jednom na to što nije dobila poziv za učešće na Svjetskom prvenstvu. Kaže da je i podmlađena ekipa pokazala kvalitet...

"Bila sam iznenađena, razočarana, ali selektorka bira ekipu i to se mora poštovati. I ova podmlađena ekipa je pokazala kvalitet, niko nas nije nadigrao. Možda smo neke stvari mogle bolje, ali generalno treba da budemo ponosni na sve što su prikazali na šampionatu. Matea i Itana su pokazale da su liderke, Tanja Brnović je vjerovatno bila i najbolji pivot na prvenstvu", kazala je Milena.

U aprilu "lavice" čekaju kvalifikacije za Oilimpijske igre. Raičević kaže da ona ne odlučuje o tome, da li će biti dio tima na tom turniru.

"Ostavila sam te stvari iza sebe, ja o tome ne razmišljam i ne odlučujem, poštujem odluke selektorke. Ako budem u mogućnosti što se tiče reprezentacije, ispoštovaću sve što se bude od mene bude tražilo. Žao mi je što nismo uspjeli da dobijemo domaćinstvo, ali vjerujem da ćemo se u Ulmu plasirati na OI. Dragan Adžić dosta dobro vodi Slovenke, ali vjerujem da se pribojava naše ekipe", zaključila je Raičević

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније