Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

28. 12. 2023. 13:22 >> 13:22
Čitaj mi:

"NA PRAVOM SMO PUTU"

Vujović: Kvalitetno radimo, jedva čekamo da počne EP

Crnogorski rukometni reprezentativac Miloš Vujović kazao je da ekipa jedva čeka da počne Evropsko prvenstvo, te da vjeruje da "lavovi" mogu da ponove izdanja sa proteklog šampionata Starog kontinenta.

Na prošlom šampionatu Evrope Crna Gora je završila na 11. mjestu.

"Veoma kvalitetno radimo i jedva čekamo da krene Evropsko prvenstvo. Bilo bi sjajno da se ponovi prošlo prvenstvo, taj šampionat je za nas bio istorijski uspjeh. Stvarno nam je to velika motivacija - želimo ponovo da pobjeđujemo i usrećimo naš narod", poručio je Vujović, nakon što je danas primio nagradu za najboljeg crnogorskog rukometaša u inostranstvu.

Naša selekcija sjutra (petak) igra protiv Sjeverne Makedonije u Staroj Pazovitest meč. Nakon toga, 4. i 5. januara u Poreču igraće prijateljske utakmice sa Hrvatskom i Slovenijom.

"Nadam se da ćemo sjutrašnju utakmicu iskoristiti kao bismo se što bolje pripremili za Evropsko prvenstvo, a najvažnije je da ostanemo svi zdravi", kaže Vujović.

Crnu Goru čeka teška grupa na Evropskom prvenstu. Prvi rival je Mađarska (12. januar), potom Island (14) i na kraju Srbija (16). Dvije najbolje selekcije idu u glavnu rundu.

"Mislim da smo na pravom putu, da je ekipa spremna za novi poduhvat, dosta će uticati i sreća i nadam se da će nam se sve kockice poklopiti i da ćemo ponovo ostvariti rezultat koji će biti prihvatljiv", zaključio je Vujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније