Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 08. 2014. 21:49 >> 21:50

TONI NADAL

"Rafa bi mogao da propušti US Open"

Trener i stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, nagovijestio je da bi Rafa zbog povrede zgloba desne šake mogao da propušti predstojeći US open koji počinje 25. avgusta. Maestro sa Majorke trenira sa longetom i čeka nove ljekarske preglede koji će se obaviti nedjelju dana prije početka turnira.

"Tada će magnetna rezonanca sve reći, u teoriji, dolazimo na turnir, ali vidjećemo, sačekaćemo do kraja i nećemo sebi postavljati rokove. Ako se Rafa bude osjećao dobro, onda će se takmičiti, u suprotnom, otkazuje se učešće", rekao je Toni Nadal.

Rafa se povrijedio na treningu, kada je želio da odigra jedan bekhend. Zbog toga će propuštiti Rodžers kup i Sinsinati, turnire na kojima je osvojio titulu u prethodnoj sezoni, i na kojima je trebalo da brani 2.000 bodova.

"Povrijedio se prilikom najobičnijeg udarca, što ga je demoralisalo. Ovakve povrede se ponekad dese u trenucima kada se to ne odrazi na sezonu, ali sada nije takav slučaj. Propuštamo dva turnira na kojima je Rafa bio šampion prošle godine, sad moramo naći način da se pojavimo na US openu", dodao je Toni Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније