Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

26. 05. 2015. 21:45 >> 21:36
1

JUBILEJ FERERA

Nadal lako sa Halisom, ispao Dimitrov

Branilac titule na Rolan Garosu Rafael Nadal savladao je domaćeg tenisera Kventina Halisa u tri seta 6:3, 6:3, 6:4 i plasirao se u drugo kolo.

Halis je napravio brejk u prvom setu, ali je Rafa to učinio tri puta, zaključno sa devetim gemom kada je osvojio prvi set.

Domaći teniser se nije predavao, pa je došao do brejk lopte koju ipak nije iskoristio, to je Španac kaznio u šestom gemu (4:2) kada je oduzeo servis protivniku i sačuvao prednost sve do kraja druge dionice.

Isti scenario se dogodio i u trećem setu, samo što se brejk dogodio u petom gemu, pa je Nadal lako priveo meč kraju.

Ferer je lako eliminisao Lacka sa 6:1, 6:3, 6:1. Sjajni Španac je čak sedam puta oduzeo servis rivalu i tako zasluženo ostvario 300. pobjedu na šljaci.

Džek Sok je iznenadio Grigora Dimitrova 7:6, 6:3, 6:2. Neizvjesno je bilo samo u prvom setu koji je riješen u taj brejku, a obojica tenisera osvajala su svoje servis gemove.

Izjednačena borba vodila se i na početku drugog, da bi u nastavku Sok sa dva brejka stigao do 2:0.

U trećem setu je Soku bio dovoljan jedan brejk za 3:0 u setovima i prolaz u drugo kolo.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније