Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

О.З. [ Cetinjki list ]

17. 12. 2022. 22:56   >>  22:57 1

PREBAČEN U KCCG

Podgoričanin ranjen na putu ka Lovćenu

Podgoričanin V.D. (36) prebačen je u Klinički centar Crne Gore nakon što je zadobio povrede usljed napada koji se dogodio oko 17 sati i 30 minuta na putu ka Lovćenu, javlja Radio Cetinje.

Prema informacijama do kojih je došao Radio Cetinje, V.D. je napalo nekoliko, za sada nepoznatih osoba koje su mu nanijele povrede.

Nije poznat motiv napada, broj napadača i to da li su koristili vatreno oružje. U cetinjskoj bolnici, sa odjeljenja hirurgije, Radio Cetinju je, na upit o kakvim se povredama radi, rečeno da nam ne mogu pomoći jer je dežurni doktor u tom momentu bio u transportu sa povrijeđenim.

V.D. je od ranije poznat policiji, više informacija će biti saopšteno nakon istrage, prenosi Cetinjki list.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније