Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ M.M.Lj. ]

24. 03. 2023. 22:40 >> 22:40

INVESTICIJA OPŠTINE

Novi izgled Bulevara dinastije Petrović i Bulevara Revolucije u Baru

Shodno definisanom planu i dinamici, uspješno su okončani radovi na uređenju Bulevara dinastije Petrović i Bulevara Revolucije, saopšteno je iz Opštine Bar. Vrijednost ove investicije realizovane iz budžeta Opštine iznosi 430.000 eura.

Temeljna sanacija i uređenje najfrekventnih saobraćajnica u gradu obuhvatila je radove grebanja postojećeg asfalta, izdizanje šahti za atmosfersku kanalizaciju, te presvlačenje saobraćajnica novim slojem asfalta.

„Ukupna površina saniranih saobraćajnica iznosi 27.000 kvadratnih metara, a radove je izvodila firma „Bemax“ Podgorica“, navodi se u saopštenju.

Vrijednost ove investicije realizovane iz budžeta Opštine Bar iznosi 430.000 eura.

„Zahvaljujemo se svim građankama i građanima na iskazanom strpljenju tokom trajanja radova, uvjereni da će realizovano uređenje bulevara, uz prošlogodišnju sanaciju ulice Jovana Tomaševića, doprinijeti boljim i bezbjednijim uslovima za odvijanje saobraćaja u užem gradskom jezgru“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније