Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

14. 02. 2017. 16:33 >> 16:09

UMJESTO PROSLAVE

Vlada i RV doniraju 4.000 eura za Teleton

Vlada Crne Gore i Regionalni vodovod „Crnogorsko primorje“ odlučili su da odustanu od ranije planiranog svečanog obilježavanja jubileja, desetogodišnjice donošenja Odluke o izgradnji Regionalnog vodovoda „Crnogorsko primorje“ i da sa 4.000 eura predviđenih za proslavu, praktično podrže akciju Prvi crnogorski Teleton – „PODRŽI, POBIJEDI“.

"Desetu godišnjicu donošenja važne odluke kojom je u Crnogorskom primorju nakon više decenija kvalitetno i dugoročno riješen problem vodosnabdjevanja dočekujemo zadovoljni brojnim realizovanim investicijama vrijednim više milijardi eura, bogatiji za nove savremene turističke kapacitete, sa investicijama čija je realizacija u toku, turističkim sezonama koje iz godine u godinu premašuju rekorde i sa brojnim novim radnim mjestima u turizmu. Ali zadovoljstvo, koje dijelimo sa građanima Crne Gore, ne treba i ne može da bude jače od našeg iskrenog opredjeljenja da i na ovaj način učestvujemo u humanoj akciji kojom će biti prikupljan novac za liječenje one djece oboljele od karcinoma koja moraju da se liječe u inostranstvu", poručuju iz Vlade.

Umjesto svečanosti, uz donaciju i podsjećanje: Vlada Crne Gore je 15. februara 2007. godine, nakon kreiranja neophodnih uslova, donijela stratešku odluku o realizaciji ovog kompleksnog i zahtjevnog kapitalnog projekta, u čiju je izgradnju do sada uloženo više od 107 miliona eura. Formirano je preduzeće Regionalni vodovod „Crnogorsko primorje”, koje je od početka rada samoodrživo sa jasnom perspektivom razvoja. Preduzeće Regionalni vodovod „Crnogorsko primorje“ ne samo da uspješno i uredno izmiruje sve svoje obaveze primjenjujući pri tome visoke standarde u poslovanju, već pokazuje i visok stepen društvene odgovornosti.

I Vlada Crne Gore i Regionalni vodovod ostaće i dalje otvoreni za sve slične projekte koje ćemo podržavati, navodi se na kraju saopštenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније