Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

16. 02. 2017. 07:54 >> 07:48
9

PRVI TELETON

Prikupljeno 367.374 eura

Na prvom crnogorskom Teletonu za liječenje djece oboljele od karcinoma prikupljeno je 367.374 eura .

 


Gotovo 100 poznatih - glumci, pjevači, sportisti, TV lica, kao i predstavnici kompanija koje djeluju na teritoriji Crne Gore učestvovale su na prvom crnogorskom Teletonu, koji je trajao oko 4 sata.

Otac male Selene Mandić, Brano Mandić, saopštio je da su on i njegova supruga uplatili donaciju od 100.000 hiljada eura. Njihovoj ćerki građani Crne Gore pomogli su da se od kancera liječi u Americi, a riječ je o dijelu novca koji je prije dvadesetak dana sakupljen za njeno liječenje.

"Od mene, moje ćerke Nike, Aide, i najviše od Selene, doniramo sto hiljada eura u ovaj Fond. Mislim da je ovo način na koji možemo pomoći onima, koji su se našli u istoj situaciji kao mi i ovdje ne smijemo stati", kazao je Mandić.

Na donatorski broj 1511 javljali su se bubnjar Dragoljub Đuričić, glumica Varja Đukić, sportista Dejan Zlatičanin, rukometašice Katarina Bulatović, Milena Knežević, bivša rukometna zvijezda Bojana Popović, jedan od najuspješnijih naših košarkaša Vlado Šćepanović, pjevač Boban Rajović, muzičar Žuti Serhatlić, fudbalski selektor Ljubiša Tumbaković, pisac Balša Brković, pjevač Sergej Ćetković, glumac Boro Stjepanović... i razgovarali sa svima koji su uspjeli da dobiju vezu.

Razgovori su bili ograničeni na dva minuta, pa su građani na taj način mogli da doniraju po dva eura. Osim pozivom ka broju 1511, građani su mogli donirati 1 euro slanjem poruke sadržine 5 na 14543.

Inicijativu je pokrenulo šest televizija.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније