Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.L.B. [ cetinjskilist.com ]

03. 07. 2018. 19:30 >> 19:20
1

EKSPEDICIJA

Cetinjanin osvojio najviši vrh Evrope

Član Planinarskog kluba “Soko” sa Cetinja, Dušan Kaluđerović popeo se na najviši vrh Evrope - Elbrus (5.642 metra nadmorske visine).

Kaluđerović je bio član ekspedicije u organizaciji PK "Predejane" iz Niša, koju je minulog vikenda predvodio Zoran Pavlović.

Ovim uspjehom, Planinarski klub "Soko" nastavio je četvorogodišnji niz uspješnih akcija, među kojima se posebno ističu usponi na najviše vrhove Balkana, Austrije i Italije, a učešćem na ekspediciji “Elbrus 2018” najavili su pohode na najviše vrhove kontinenata.

U timu koji je uspješno realizovao uspon na Elbrus, iz Crne Gore su učestvovale i Ivona Jočić i Zehra Balić, iz PK “Cmiljača“ - Bijelo Polje.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније