Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Милена Ђуровић-Станојевић [ RCG ]

28. 01. 2023. 19:18 >> 19:13

POSJETIOCI ZADOVOLjNI USLOVIMA

Mališani uživali u snijegu na Ivanovim koritima

Povoljna vremenske prilike ovih dana privukle su dosta posjetilaca na Ivanova korita, a najviše je posjetilaca sa primorija koji uživaju na snijegu, ali i lijepom vremenu.

Posjetioci sa kojima smo razgovarali zadovoljni su uslovima, a mališani uživaju u sankanju i skijanju, igrama na snijegu. Njihovi roditelji kažu da su cijene pristupačne, te da rado dolaze u ovo izletište.

Direktor Javne ustanove "Lovćen Bečići" Dušan Kaluđerović rekao je za Radio Crne Gore da su spremno dočekali snijeg i da ovih dana u njihovom odmaralištu borave djeca iz porodica koje su korisnici materijalnog obezbjeđenja porodice.

"Povoljne vremenske prilike omogućile su i korišćenje bebi ski lifta pa mališani mogu i da skijaju, a na raspolaganju im je i učitelj skijanja. Ski oprema je besplatna za sve korisnike našeg odmarališta, ali i ostali gosti je mogu koristiti po jasno definisanim procedurama", naveo je Kaluđerović.

On je rekao i da je put ka Ivanovim koritima redovno održavan zahvaljujući ekipama "Crnagoraputa".

"Proteklih dana imali smo prekida u snadbijevanju strujom, ali ekipe CEDIS-a su na terenu otklanjale kvarove pa je sada ono redovnije", naveo je Kaluđerović, koji ukazuje da će i u narednom periodu odmaralište raditi u punom kapacitetu.

"Očekuju nas škole u prirodi, zatim program 'Crna Gora jedna priča' pa će naš objekat raditi bez prekida. Otvoren je i naš ugostiteljski objekat 'Kraljičin vrt', dok su ostali objekti zatvoreni do ljetnje turističke sezone", zaključio je Kaluđerović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније