Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

25. 07. 2019. 10:40 >> 10:47
6

LAZOVIĆ PORUČIO

Izuzetno sam bogat, imam 12 unučadi

Šef Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Zoran Lazović kazao je da je bogat čovjek, ali zbog porodice i znanja koje ima, a ne zbog navodno velike imovine, o kojoj su pojedini mediji pisali.

„Tačno je da sam ja izuzetno bogat čovjek imam 12 unučadi, a u svojoj kući četvoro“, kazao je Lazović i dodao da ima izuzetno uspješnu porodicu.

Kaže da je skoro tri decenije radio u tajnoj službi, te nije bio u prilici da odgovara na pitanja medija.

Navodi da je bio predmet izviđaja, zbog medijskih napisa i anonimnih prijava.

„Vi novinari možete da dobijete sve podatke o mojoj imovini i bogatstvu“, kazao je Lazović.

On je naveo da za razliku od medijskih napisa da će u UP biti pobune kada on dođe, kako navodi, niko od kolega nije izrazio nezadovoljstvo njegovim dolaskom u policiju.

Lazović nije govorio o uspjesima sektora koji vodi, već je naveo da je to uspjeh kompletne policije.

„Uspjeh policije nema veze sa pojedinicima, UP nastupa kao jedinstven organ. To je uspjeh uprave policije i nadam se da će taj uspjeh u narednom periodu biti bolji“, naveo je Lazović.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније