Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 09. 2013. 22:27 >> 22:32
1

NOVI INVENTAR

Cetinjski vrtić spremno dočekao mališane

Javna predškolska ustanova „Zagorka Ivanović“ sa Cetinja i ove godine spremno je dočekala mališane.

 

Direktorice Senka Vuksanović kazala je da je u novoj školskoj godini upisao je 530 djece koja su raspoređena u 19 vaspitnih grupa po uzrastima.

„ Jako smo zadovoljni što ove godine imamo čak 151 dijete jasličnog uzrasta. U grupi od tri do pet godina upisano je 238 a u grupi od pet godina do predškolskog uzrasta 141 dijete. Mališani su raspoređeni u tri naša objekta koja su kao i svake prethodne godine okrečeni i generalno očišćeni“-rekla je Vuksanović.

Ona je istakla da je tokom ljeta renoviran objekat koji se nalazi u objekat u ulici Vojvode Boža za što su sredstva obezbijeđena od ambasade Japana.

 

„Riječ je o donaciji od 88.642 eura zahvaljujući kojoj smo promijenili kompletnu unutrašnju i spoljašnju stolariju tako da će djeci od ove godine biti puno toplije. Zatim, smo djelimično popravili krov jer nije bilo potrebe za nekom većom krovnom rekonstrukcijom, a kupili smo i novi namještaj odnosno krevete, ormare, stolove i stolice, krevetiće za bebe i garderobere“, istakla je Vuksanovićeva.

Mališani iz cetinjskog vrtića su prepoznatljivi po učešću na različitim manifestacijama,a direktorica Vuksanović najavljuje da će u oktobru obilježiti Dječiju nedjelju kada će im u posjetu doći i djeci omiljen Šanta Panta.

„Organizovaćemo i crtanje djece na našem trgu, maskenbale i karnevale u vrtiću, ali i veliku priredbu u Sportskom centru za Novu Godinu“, istakla je ona.

 

Milena Stanojević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније